Sunday, May 24, 2009

Băluță - sau despre inutilitatea miscarii feministe


Pentru cine nu o cunoaste probabil textul asta nu are nici o utilitate, asa ca voi incerca sa fiu cat mai succint:
Baieti, nu v-ati saturat de "femele" care flutura drepturi pe cai verbale? Fetelor, nu va este sila de "femele" care duc feminismul pana in panzele albe, facandu-va sa va simtiti ca niste rahati de plastic buni de pus doar in vitrine? Nu?

Hmmm... ciudat, eu unul (da sunt subiectiv ;)) m-am cam plictisit. Un prieten avea dreptate "frate, macar de ar zice ceva cu rost, dar se bate cu pumnul in piept pentru posetuta ei", si mi-e sila sa recunosc ca are dreptate. Ironia face ca femeia a trebuit sa creasca cu numele Băluță, ceea ce cred ca a fost temelia pornirii ei "profund" feministe (pana si numarul de inmatriculare e "oras-nr-FEM" - ei, sa mori tu:))) Intr-una din zile, tachinata de copiii din jur cu fel si fel de alte cuvinte pe care romanul le poate asocia intr-o rima: manuta, flegmuta, etc., si-a tras licarirea in priviri si a zis "GATA! Ma fac eu Băluță mare, si or s-o suga trist toti cei care m-au luat la misto... si o s-o fac in numele... ammm... in numele... hmmm... FEMINISMULUI"....

'ti-ai dracului ca multe mai sunteti si tare nesatule
si carnatii... carnatii zic? cu ce merg?

PS: respect femeia caci ea ne da lapte, branza, oua, dragoste si multe, multe alte lucruri neconditionate... dar totusi... uite ca o zic... mai da-o-n mortii ei de exagerare cu puls si fusta.


PS2: pentru ca nu am gasit poze pe google, ca sa folosesc o sursa oficiala sa nu-mi sara spumele pe cap, am gasit un afis, priviti cu atentie ;)

1 comment:

  1. adevăr grăieşti ;)... feminismul şi-a atins deja potenţialul... move on people!!! ( and some foamy wisdom on the subject :D) http://www.illwillpress.com/door22.html

    ReplyDelete